Din 1 iunie se redeschid terasele si nu vom mai avea nevoie de declaratie pentru deplasare

Din 1 iunie se redeschid terasele si nu vom mai avea nevoie de declaratie pentru deplasare

- in National, Slider, Social, Stiri
0

Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat joi, 28 mai, o serie de restricții care vor fi ridicate din 1 iunie. Astfel că, nu vom mai avea nevoie de declarație pentru deplasarea între localități. Se vor redeschide terasele și vom putea merge la plajă, dar cu păstrarea distanței.

Începând din 1 iunie câteva activități care până acum au fost interzise vor redeveni posibile. Se redeschid terasele. Este clar că aici este nevoie de unele măsuri foarte speciale. Mesele vor fi la cel puțin doi metri distanţă unele de altele, vor putea sta maxim patru persoane la o masă. De la 1 iunie se va putea merge la plajă”, a anunţat joi, 28 mai, președintele Klaus Iohannis.

De la 1 iunie se vor putea relua competițiile sportive și mai puțin cele de contact, dar se vor relua și spectacolele în aer liber. De asemenea, de la 1 iunie nu vor mai fi necesare declarațiile pentru deplasarea între localități.

Va fi reluat transportul internațional rutier și feroviar în condiții de igienă. Vor deveni posibile spectacolele în aer liber cu până la 500 de spectatori. De la 1 iunie vor fi libere deplasările în afara localității. În ce privește competiții sportive avem o veste bună: se vor putea relua competițiile pentru sporturile care se practică afară și mai puțin sporturi de contact“, a mai spus președintele României.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *