Dialog delicios în ședința CL Timișoara despre comunism. Consilier local liberal: Credeți că în PNL nu mai există comuniști?

Dialog delicios în ședința CL Timișoara despre comunism. Consilier local liberal: Credeți că în PNL nu mai există comuniști?

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Dialog de-a dreptul delicios astăzi în ședința de Consiliu Local Timișoara despre… comunism. Totul a pornit de la proiectul pilot privind înființare structurii experimentale Unitatea Centrală de Achiziții Publice.

Consilierul local Ștefan Sandu a spus la un moment dat despre proiect că “în teorie totul pare frumos, dar în practică așa îmi aduce aminte de epoca comunistă toată povestea asta”.

După ce au fost explicate avantajele despre această structură, viceprimarul Ruben Lațcău a dat lovitura de grație în ceea ce privește comunismul. “Eu aș dori să-i spun lui domnul Sandu să tragă un semnal de alarmă în propriul său partid, în PNL Sibiu care a făcut această greșeală să se înscrie în această campanie pilot de unitate centralizată de achiziții pentru că CJ Sibiu condus de colega de partid a fost selectat și cred că s-a bucurat și a fost selectat alături de Primăria Timișoara și de Consiliu Harghita în acest proiect pilot. Deci vedeți domnul Sandu ce faceți că se pare că aveți comunism la PNL. Sper că la alegeri rezolvați aceste probleme de comunism în partid, nu?”, a spus Ruben Lațcău.

La final, consilierul local Lucian Căldăraru a aruncat bomba. “Domnul Lațcău ce vă mirați? Credeți că în PNL nu mai există comuniști? Sunt destui, vă asigur că sunt destui comuniști încă și încă au și niște posturi așa grase, frumoase”, a spus Căldăraru.

În ultima perioadă au tot apărut acuzații de comunism la adresa conducerii PNL Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *