Dezastru pentru USR-PLUS, la Timisoara! In propriile sondaje alianta este sub scorul de la europarlamentare, in capitala Banatului

Dezastru pentru USR-PLUS, la Timisoara! In propriile sondaje alianta este sub scorul de la europarlamentare, in capitala Banatului

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

USR – PLUS a publicat cu mândrie un sondaj de opinie comandat la nivelul municipiului Timișoara. În acesta, marea stea a USR-PLUS, Dominic Fritz este la o distanță de zece procente față de actualul primar Nicolae Robu. De fapt, lucrurile stau prost chiar în sondajul “oamenilor noi”, având în vedere că în Fritz se investesc bani grei pentru a-l răsturna pe Robu.

USR a reușit la europarlamentare să obțină în Timișoara 40,5%, în timp ce Dominic Fritz, cel care se vrea primar al municipiului Timișoara ar obține doar 29,6%, iar Nicolae Nicolae Robu (PNL) a obținut 39,3%, chiar în sondajul USR.

Lucrurile cică stau mai bine la Consiliul Județean Timiș, conform sondajului USR. Aici, Cristian Moș (USR) e mai aproape de Alin Nica (PNL). Diferența dintre cei doi ar fi de aproape cinci procente. Asta în condițiile în care anonimul Alin Moș este peste scorul partidului.

Pe Timiș, la alegerile europarlamentare, USR a obținut 22,32%, în timp ce PNL a obținut 28,19%.

Întotdeauna se întâmplă ca partidul care comandă sondajul să își scoate candidatul câștigător, în cazul de față, USR ne arată că este de fapt în cădere liberă și în nici un caz că sunt pe val așa cum vor să transmită.

Sondajul s-a făcut doar la nivelul Timișoarei, iar marja de eroare a sondajului e de +/-5%

Opţiunile pentru fotoliul de primar al Timişoarei:
Nicolae Robu (PNL) – 39,3%
Dominic Fritz (USR PLUS) – 29,6%
Marius Craina (Pro România) – 11,1%
Adrian Orza – 5%
Cornel Jurcă (PMP) – 1,2%
Nu sunt hotărât sau altul 13,8%

Opțiunile pentru Consiliul Local:
PNL – 40%
USR-PLUS – 31,3%
PSD – 9,5%
Pro România – 6,2%
Independent – 4%
UDMR – 3,6%
PMP – 2,9%
ALDE – 1,9%.

Opțiunile pentru preşedinţia CJ Timiş:
Alin Nica (PNL) – 30,5%
Cristian Moș (USR PLUS) – 25,6%
Călin Dobra (PSD) – 13,1%
Altul – 19,5%
Nu știu – 11,3%.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *