Dezastru pe șoselele din Timiș. Plin de drogați și vitezomani

Dezastru pe șoselele din Timiș. Plin de drogați și vitezomani

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Dezastru pe șesele din Timiș, în weekend. Polițiștii rutieriști, împreună cu cei din Recaș, au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe raza de competență a Poliției Orașului Recaș.  S-au verificat 110 autovehicule, au efectuat  aproximativ 80 de testări cu aparatul etilotest și au aplicat 43 de amenzi în valoare de  18.777,5 lei. Au fost reținute patru permise de conducere, din care două pentru conducerea sub influența alcoolului și două pentru depășirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase și două certificate de înmatriculare.

În urma controalelor efectuate, au fost constate și infracțiuni rutiere. Astfel că, un bărbat  în vârstă de 26 de ani a fost înregistrat de aparatul radar în Șustra circulând cu viteza de 94 km/h, iar în urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat pozitiv la Cannabis, Amfetamină și Metamfetamină. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive;

Un altul de 32 de ani a condus un autoturism pe raza orașului Făget, unde nu a oprit la semnalul polițiștilor rutieri. Acesta fost urmărit pe autostrada A1 către Timișoara fiind oprit la ieșirea A1-Buziaș de către politistii orașului Recas, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unu autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Un tânăr de 19 ani a condus un autoturism pe strada Simion Bărnuțiu din Timișoara fiind sub influența substanțelor psihotrope. A fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la Cannabis. A fost întocmit dosar penal.

Un alt exemplu este o femeie de 32 de ani, care a fost înregistrată de aparatul radar în localitatea Șustra circulând cu viteza de 131 km/h, depășind cu 81 km/h limita legală de viteză. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare 1350 lei, iar ca măsură complementara i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Aceste activități vor continua zilnic, deoarece prevenirea ocupa un rol important în scăderea numărului accidentelor“, transmite IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *