Dezastru la grădinițele din Timiș! Noul an școlar începe pe răspunderea directorilor

Dezastru la grădinițele din Timiș! Noul an școlar începe pe răspunderea directorilor

- in Educatie, Locale, Recomandari
0

Noul an şcolar începe luni,15 septembrie, cu probleme în vestul țării. 21 de şcoli şi grădiniţe din Timiş nu au reuşit să obţină autorizaţie sanitară. Săptămâna trecută erau 31 de unităţi de învăţământ din judeţ fără autorizaţie, dar o parte din acestea au reuşit, între timp, să intre în normalitate.

„Pe timpul verii s-au efectuat reparații și astfel zece dintre școli au obținut autorizația sanitară. Mai este un număr destul de mare de unități de învățământ în curs de obținere a autorizației. Lipsa apei curente este principalul motiv pentru care restul școlilor și grădinițelor nu vor obține autorizația”, a spus inspectorul şcolar general adjunct, Francisc Halasz. Fără autorizaţie sunt şi trei şcoli din Timişoara aflate în şantier, şi anume Colegiul Național „C. D. Loga”, Liceul Teoretic „J. L. Calderon” şi Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”.

În cazul unităților de învățământ care nu au obținut autorizația sanitară noul an începe pe răspunderea directorilor. Luni, peste 95.000 de elevi din judeţul Timiş sunt aşteptaţi în sălile de clasă.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: www.cugetliber.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *