Dezastru în zonele de panificație și mâncare caldă din trei mari magazine din Timișoara. OPC le-a închis FOTO

Dezastru în zonele de panificație și mâncare caldă din trei mari magazine din Timișoara. OPC le-a închis FOTO

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Mâncare gătită în condiții insalubre. Asta au găsit inspectorii OPC Timiș care au realizat controale în trei mari magazine din Timișoara, în urma unor sesizări.

Este vorba de Kaufland-ul de pe str. Chimiștilor, Lidl-ul de pe str. Ioan Budai Deleanu și Profi-ul din zona Clinicilor Noi.

Ca urmare a neregulilor constatate, OPC Timiș a închis zonele de panificație și masă caldă. De asemenea, au fost aplicate trei amenzi în valoare totală de 45.000 lei și au fost oprite definitiv de la comercializare produse alimentare neconforme.

Abaterile de la legislație constatate de comisarii CJPC Timiș, în timpul controalelor s-au referit la: masă caldă mult sub temperatura de 60 grade Celsius; prezența muștelor în vitrina de masă caldă; comercializarea unor produse de patiserie care prezentau, pe suprafață, insecte; utilizarea unor vitrine de expunere la comercializare, a produselor de panificație-patiserie, insalubre; utilizarea unor cuptoare, neigienizate corespunzător și a unor tăvi arse; existența unor insecte vii în spațiul de preparare și coacere; folosirea unor condiții de păstrare a produselor alimentare necorespunzătoare din punct de vedere igienico-sanitar; întreg spațiul în zona panificație neigienizat corespunzător”, a informat OPC Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *