Detalii ȘOCANTE: tânărul de etnie romă din Banat, OMORÂT cu o lovitură de topor în cap de către colegul de clasă, după o ceartă pe Facebook

Detalii ȘOCANTE: tânărul de etnie romă din Banat, OMORÂT cu o lovitură de topor în cap de către colegul de clasă, după o ceartă pe Facebook

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
crima

Detalii șocante ies la iveală în cazul crimei înfiorătoare care a avut loc, sâmbătă seara, în orașul Bocșa, din județul Caraș-Severin. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, tânărul de 17 ani, de etnie romă, a murit după ce colegul său de clasă, de 16 ani, l-a lovit cu  un topor în cap.

Ieri, criminalul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat, iar astăzi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Procurorii continuă ancheta pentru a stabili dacă și tatăl adolescentului va fi cercetat pentru omor.

„În data de 22.04.2017, minorul V.Ș.D. în vârstă de 17 ani, din localitatea Bocșa, a fost lovit, posibil de minorul A.A.M în vârstă de 16 ani, cu un obiect tăietor despicător în zona capului, decedând ulterior în urma leziunilor suferite la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița. Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru comiterea infracțiunii de omor. Urmează a se dispune reținerea minorului A.A.M pe o perioadă de 24 ore, începând cu data de 23.04.2017. În cursul zilei de mâine, 24.04.2017, urmează a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Caraș-Severin cu propunere de arestare preventivă faţă de minorul A.A.M. pentru săvârșirea infracțiunii de omor. În prezent, urmărirea penală este în desfășurare, procurorul continuă cercetările pentru a se stabili dacă fapta de omor a fost comisă în coautorat”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Sâmbătă seara, doi tineri din Bocșa, de 16 și 17 ani, s-au certat pe Facebook. În jurul orei 21.30, victima a mers la locuința colegului de clasă pentru a discuta, împreună cu fratele său. Însă a fost lovit cu un topor și un par de către colegul de clasă și tatăl acestuia, iar din cauza hemoragiei masive, a murit la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *