Detalii scandaloase: primarul Robu a primit dedicatii in Piata Traian de la fratele unui interlop din Timișoara

Detalii scandaloase: primarul Robu a primit dedicatii in Piata Traian de la fratele unui interlop din Timișoara

- in Administratie, Locale, Slider, Social, Stiri
0

Noi detalii scandaloase ies la iveală după ce în spațiul public a apărut, recent, un filmuleț în care un lăutar, Lică Băiat Fin, îi face dedicații primarului Robu, în fața scenei din Piața Traian. Potrivit edilului-șef, lăutarul a fost adus să cânte de către directorul Piețe SA, Ioan Nasleu, drept recompensă pentru țiganii care au păzit voluntar căsuțele din cadrul târgului de produse tradiționale din piață.

Ca urmare a viralizării acelui videoclip, Nicolae Robu a luat decizia de a interzice manelele, dedicațiile și grătare pe domeniul public al Timișoarei.

Astăzi, activistul civic Cristi Brâncovan a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, că cel care i-a făcut dedicații primarului Robu în Piața Traian ar fi, de fapt, fratele unui lider interlop din Timișoara.

Lică Băiat Fin, autorul celebrelor dedicații adresate primarului, face parte din clanul Domide, fiind fratele liderului grupului infracțional. Clanul pus de Primărie să păzească cetățenii și comercianții din Piața Traian, controlează prin zeci de “săgeți” majoritatea infracțiunilor mărunte din Timișoara: de la furturi din buzunare, exploatarea persoanelor vulnerabile, proxenetism, până la furturi din locuințe cu proprietarii în casă“, a scris Cristi Brâncovan, pe Facebook.

În prezent, lăutarul ar fi trimis în judecată, în stare de libertate, pentru conducere fără permis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *