Destinații de vis de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Destinații de vis de pe Aeroportul Internațional Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
vacanta

Sezonul estival este în toi, iar cei care nu și-au luat încă o vacanță mai au timp la dispoziție. Vacanțele de vis au curse directe din Timișoara.

Așadar, de pe Aeroportul Internațional Timișoara sunt 14 zboruri charter săptămânale spre șapte destinații: Turcia – Antalya, șapte zboruri pe săptămână; Grecia – Heraklion două zboruri, Zakynthos un zbor și Skiathos un zbor; Tunisia – Hammamet – un zbor și Egipt – Sharm el Sheikh și Hurghada – câte un zbor pe săptămână.

În afară de cursele charter, de la Aeroportul Timișoara sunt accesibile cu zboruri regulate Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia), Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona), Coasta Malficană (prin zborurile directe spre Bari), Marea Mediterană și Marea Roșie (prin zborul de Tel Aviv).

Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele de avion se pot achiziționa doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice serviciile de transport, de transfer, cazare, masă și alte servicii. De asemenea, se pot achiziționa online sau prin intermediul agențiilor de turism pachete turistice care, alături de serviciile de transport aerian pe curse regulate, pot satisface dezideratul unei vacanțe reușite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *