Despre Ascensiune și Entuziasm: Ce sfat are Titu Bojin pentru „lupii tineri” din PSD Timiș

Despre Ascensiune și Entuziasm: Ce sfat are Titu Bojin pentru „lupii tineri” din PSD Timiș

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Președintele CJT Titu Bojin, omul sub conducerea căruia PSD Timiș a înregistrat cele mai bune rezultate la alegeri, le dă un sfat colegial tinerilor ce au ajuns în posturi cheie în PSD Timișoara, dar și la județ…

Titu Bojin nu mai are nicio funcție în PSD Timiș. Este un membru ca și oricare altul. A adunat însă mai multe voturi pentru partid decât au făcut-o toți parlamentarii PSD de Timiș la un loc. Bojin a preferat să facă pasul înapoi în politică și să conducă doar Consiliul Județean Timiș.

 „Este foarte bine că tinerii sunt dornici să muncească și au reușit o ascensiune mult mai rapidă decât în alte vremuri pentru vârsta pe care o au. Important este să nu uite că până la urmă că în jurul lor este nevoie și de experiență. Entuziasmul de unul singur nu are șanse de izbândă. Eu am încredere în tinerii pesediști că sunt bine intenționați și își doresc să facă lucruri bune. Și evident va trebui ca fiecare să aibă răbdare pentru funcțiile pe care și le doresc”, a declarat pentru banatulmeu.ro, Titu Bojin, președintele PSD Timiș.

„Lupii tineri” au pus încet-încet mâna pe PSD Timiș. Ministrul Sorin Grindeanu (41 ani) a fost ales fără contracandidat președintele filialei județene în timp ce Sebastian Răducanu (34 ani) a provocat un cutremur după ce a câștigat la mustață șefia PSD Timișoara, în fața unui „greu” – Florică Bîrsășteanu. Și mai tânărul Alfred Simonis (30 ani), consilier local și președinte al TSD Timiș a fost desemnat la începutul săptămânii liderul de grup al consilierilor municipali PSD de Timișoara. Se speculează că este vorba chiar despre un târg. Cu trei zile înainte Freddy Simonis anunța că ar putea candida pentru o funcție de decizie în PSD Timiș: președinte executiv, secretar-general sau vicepreședinte. Impulsul pentru schimbare a fost dat de ministrul Sorin Grindeanu, imediat după ce a ajuns președinte interimar la PSD Timiș.