Descinderi la traficanții de droguri din Reșița

Descinderi la traficanții de droguri din Reșița

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Descinderi în această dimineață la traficanții de droguri din Reșița. Membrii unui grup infracțional au fost luați de DIICOT.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraş-Severin, au surprins doi bărbați, în flagrant delict, în timpul unei tranzacții cu droguri de risc.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, polițiștii și procurorii efectuează 15 percheziţii domiciliare, în Reșița, la mai multe persoane bănuite de trafic și consum de droguri. Din cercetări a rezultat că cei în cauză ar fi procurat drogurile, cu precădere, din municipiul Timișoara.  Gruparea infracțională, deși nu ar fi avut o structură ierarhică, ar fi fost bine organizată, pe paliere de aprovizionare și distribuție.

Polițiștii vor pune în aplicare 28 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat,  trafic de droguri, punerea la dispoziție a unui local/locuințe pentru consumul de droguri, precum și pentru procurare și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu –a precizat agent șef adjunct Cecilia Dăneț, purtător de cuvînt IPJ Caraș-Severin.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *