Deschiderea Săptămânii calității are loc, astăzi, la Primăria Timișoara

Deschiderea Săptămânii calității are loc, astăzi, la Primăria Timișoara

- in Agricultura, Economie, Locale, Stiri
0

Luni, 4 noiembrie, de la ora 13.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Timișoara, demarează Săptămâna calității în Timiș, organizată de Asociația Generală a Inginerilor Timiș, care va ține până în 11 noiembrie.

Programul săptămânii:
Marți, 5 noiembrie, de la ora 12.30, Societatea de Inginerii Agricole Timiș va organiza în Sala de ședinte de la IPROTIM, str. Paris nr. 2A, un simpozion naţional cu tema “Calitatea în agricultură – prezent și viitor”. Moderator: conf.dr.ing. Lavinia Mădălina Petanec – secretar A.G.I.R. Timiș.

Vor fi dezbătute următoarele subiecte:
1. Calitatea producției agricole în anul agricol 2018/2019. Prezintă: dr.ing. Ionică PROHAB, prof.dr. Doru PETANEC – Direcția Județeană pentru agricultură Timiș
2. Management și tehnologii moderne, factori decisivi în obținerea de producții mari și de calitate în fermele viticole din Timiș. Prezintă: – dr.ing. O. CRĂCIUNESCU – manager S.C. Aramic Forest S.R.L. 3. Dotarea cu utilaje moderne, tehnologii și un management modern în fermele vegetale – factori decisivi pentru producții mari și de calitate.
4. Agricultura modernă, cantitate și calitate a producțiilor agricole în jud. Timiș – aportul specialiștilor agricoli și a cercetării agricole. Prezintă: prof.dr. Doru PETANEC, conf.dr. Lavinia PETANEC – USAMVB Timișoara
5. Media și rolul ei în viața cotidiană din jud.Timiș, pentru promovarea calității și evidențierea succeselor obținute de inginerii timișeni. Prezintă: prof.dr. Doru PETANEC, dr.ing. Ionică PROHAB – Direcția Județeană pentru agricultură Timiș
Tot, marți, 5 noiembrie, de la ora 12, Societatea de Energii Regenerabile va organiza la U.P.T. un simpozion.
Miercuri, 6 noiembrie, de la ora 13, Societatea Femeilor Inginer va organiza la USAMVBT, în sala 126 a Facultății de Agricultură, o masă rotundă.
Tot miercuri, 6 noiemrbie, de la ora 13, AQUATIM și AGIR Timiș vor organiza la AQUATIM, o masă rotundă. În data de 06.11.2019, de la ora 12, Cercul de Drumuri va organiza la sediul D.R.D.P. Timișoara, str. Coriolan Baran nr.18 o masă rotundă.
Joi, 7 noiembrie, de la ora 11, Cercul de Chimie va organiza la Primǎria Ocna de Fier, jud. Caraş-Severin un workshop.
Gh. M.