Deschiderea punctelor de colectare gratuita a deseurilor in Timisoara, un succes

Deschiderea punctelor de colectare gratuita a deseurilor in Timisoara, un succes

- in Administratie, Locale, Slider, Social, Stiri
0

După primele zece zile de funcționare, primarul Nicolae Robu a făcut public, pe pagina sa de Facebook, un bilanț al colectărilor gratuite de deșeuri la cele patru puncte dedicate, care au fost înființate de Primăria Timișoara.

Astfel, în perioada 09 – 19 august, au fost colectate 176,44 tone de gunoaie, dintre care 140,71 tone deșeuri din construcții, 8,35 tone deșeuri vegetale și 27,38 tone deșeuri casnice mari.

Asta reprezintă echivalentul a circa 440 rampe clandestine! Campania “Timișoara curată” continuă! Împreună, putem reuși! Luați, stimați timișoreni civilizați, atitudine față de cei pe care-i știți că depun gunoaie în locuri nepermise și indicați-ni-i, să ne ocupăm noi de ei, așa cum merită! În ceea ce ne privește, vom continua extinderea supravegherii video și cu polițiști locali în civil“, a scris pe Facebook, primarul Nicolae Robu.

Cele patru puncte de colectare gratuită a deșeurilor sunt deschise în Calea Torontalului, nr. 94, str. A. Imbroane, nr. 70, str. Torac, nr. 2-4, și pod Calea Șagului.