Deschiderea noului an școlar, cu multă emoție și flori, la Liceul din Giroc. Invitat special, Alin Nica, șeful CJ Timiș

Deschiderea noului an școlar, cu multă emoție și flori, la Liceul din Giroc. Invitat special, Alin Nica, șeful CJ Timiș

- in Actualitate, Educatie, Locale, Stiri
0
La Liceul “David Voniga” din Giroc, aflat în apropiere de Timișoara, anul școlar 2021-2022 a început cu mare emoție și bucurie, mai ales că invitat special a fost Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.
Aveți una dintre cele mai frumoase școli din județul Timiș, cu profesori minunați, de aceea am ținut să fiu prezent alături de voi, dragi elevi, aici, la deschiderea noului an școlar. Vreau să vă urez să aveți un an plin de rezultate bune la învățătură, plin de bucurii, să îi faceți mândri pe părinți și pe dascăli și pe toți cei care își pun speranțele în voi că veți fi cetățeni responsabili și respectabili ai societății. Vă urez un an fără restricții și complicații date de pandemie și să ne vedem cu bine și la sfârșitul acestui an când veți primi premiile și distincțiile de elevi buni la învățătură“, a spus șeful CJT, Alin Nica.
De asemenea, prof. Mihaela Pascu, directoarea liceului a transmis mesajul său elevilor si părinților: “Cred că toți vă bucurați de reîntâlnirea cu colegii și dascălii. De aceea nu am să vă răpesc prea mult timp, pentru a vă lăsa să vă depănați amintirile frumoase din vacanța ce tocmai s-a încheiat. Când privesc la voi revăd speranța și încrederea că veți continua prin educație și implicare să construiți o lume mai bună și să transformați defectele în calități. Vă doresc succes“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *