Deputatul PSD Cătălin Tiuch nu se dezbracă, dar îl ia la întrebări pe ministrul Mediului pentru fabrica Continental

Deputatul PSD Cătălin Tiuch nu se dezbracă, dar îl ia la întrebări pe ministrul Mediului pentru fabrica Continental

- in Locale, Politica
0

După ce soprana Diana Pap a pozat goală având doar o mască de gaz pe față în fața fabricii Continental din Timișoara, un deputat PSD deranjat și el de poluarea din zonă îl ia la întrebări pe ministrul Mediului.

Se întâmplă la trei zile după ce de la tribuna Parlamentului același deputat PSD de Timiș, Cătălin Tiuch  a făcut o declarație politică elogioasă la adresa Guvernului Ponta. Acum revine cu o interpelare agresivă către ministrul Mediului, Attila Korodi.

Supranumit “locomotiva electrică” de către Titu Bojin, președintele PSD Timiș, Cătălin Tiuch face o interpelare în care adresează cinci întrebări ministrului Mediului. Toate vizează tema poluării produse de la fabrica de anvelope Continental din Timișoara.

„Vă aduc în atenție situația timișorenilor care de ani de zile se plâng că nu pot respira din cauza mirosurilor insuportabile de la fabrica de anvelope Continental Automotive Products. Dacă până acum reclamau un indice de poluare crescut în zona Pădurea Verde, acum oamenii afirmă că mirosul s-a extins în aproape tot orașul și în câteva comune din zona metropolitană a Timișoarei”, a spus deputatul PSD de Timiș.

Tiuch îl întreabă pe ministrul Korodi despre măsurile luate de instituțiile din subordine, despre amenzile date celor de la Continental, dar și despre planul ministerial pentru multiplele sesizări ce atacă poluarea din zonă. Deputatul PSD de Timiș cere și un plan de management de mediu pentru zonele afectate.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *