Deputatul Pro Romania, Adrian Pau face dezvaluiri din culisele PSD Timis

Deputatul Pro Romania, Adrian Pau face dezvaluiri din culisele PSD Timis

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Fostul președinte al ALDE Timis, deputatul Marian Cucsa are viitorul asigurat. Conform deputatului Pro Romania, Adrian Pau, Cucsa a primit asigurări că va mai prinde un mandat de deputat.

Chiar sunt curios ce se va întâmpla la PSD. Pentru că acolo este o practică și se continuă acea practică care se pare că nu este constructivă deloc. Domnul Iordache i-a promis domnului Marian Cucșa un loc pe listele de deputați. Locul unu sau doi la deputați. Păi ce facem cu Călin Dobra? Vine Titu Bojin, merge la Consiliul Județean, ce face Călin Dobra, că-s curios? Care sunt parlamentarii Timișului? Este foarte greu să vii, indiferent despre cine este vorba, să vii tu Florin Iordache și să stabilești ce se întâmplă într-o organizație. Nu știu dacă a fost consultată organizația. Cam așa arată scena politică în momentul de față vizavi de Timiș”, a spus deputatul Pro România Timiș, Adrian Pau.

Fostul președinte al CJT, Titu Bojin se pare că își mai dorește încă un mandat la șefia instituției. Pau spune că dacă se face un sondaj la nivelul organizației PSD Timiș, Bojin este mai bine poziționat decât Dobra la Consiliul Județean.

“Domnul Bojin știm foarte clar că și-a asumat, o spune cu voce tare acolo unde merge și dacă o să-l întrebați, probabil că o să primiți același răspuns. Dânsul își mai dorește o candidatură la Consiliul Județean, având în vedere că a fost aprobată fuziunea UNPR – PSD. În momentul de față, când va fi parafat cu totul, domnul Titu Bojin va fi membru cu drepturi depline al organizației PSD Timiș. Dacă se va face un sondaj, domnul Titu Bojin are toate șansele să fie poziționat mai bine decât domnul Dobra. Spun asta pentru că și dacă ne aducem aminte, pe varianta USL, domnul Titu Bojin a avut în Timișoara 52%, mai mult decât domnul Robu. A avut un rezultat destul de bun. Este foarte greu ca cineva, în momentul de față, să-l depășească în notorietate pe domnul Bojin, poate Marian Cucșa“, a mai spus Pau.