Deputatul Pro Romania, Adi Pau ii spulbera visul lui Titu Bojin si intra in cursa pentru sefia judetului

Deputatul Pro Romania, Adi Pau ii spulbera visul lui Titu Bojin si intra in cursa pentru sefia judetului

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

În urmă cu câteva săptămâni președintele Pro România, Victor Ponta anunța la Timișoara că cel mai probabil deputatul Adrian Pau va candida pentru președinția CJT. Astăzi, joi 5 martie, parlamentarul Pro România a anunțat că s-a hotărât să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Fostul coleg de partid, Titu Bojin a fost unul dintre cei care l-au convins.

În urma discuțiilor pe care le-am avut în ultima săptămână, în urma discuțiilor pe care le-am avut și cu domnul Titu Bojin care și-a exprimat dorința de a candida din partea Pro România la Consiliul Județean, împreună cu colegii mei din organizație am luat decizia ca eu să candidez la CJ. Îmi asum această candidatură, am convingerea că împreună cu Marius Craina putem face o figură frumoasă, putem candida cu șanse reale atât la Consiliul Județean, cât și la Primăria Timișoara”, a spus deputatul Pro România Timiș, Adrian Pau.

Pro România a avut discuții, în ultima perioadă, cu Titu Bojin pentru a candida din partea partidului, dar acestea nu s-au concretizat. Parlamentarul de Timiș spune că Titu Bojin nu poate candida din parte Pro România pentru că este asociat cu baronii locali PSD.

Am încercat și încercăm să construim un proiect pe termen mediu și lung. Domnul Titu Bojin astăzi nu se încadrează în ceea ce ne dorim noi ca și partid. Victor Ponta susține și le recomandă celor de la PSD să încheie cu așa numiții baroni locali. Lăsând la o parte prietenia pe care i-o port, faptul că este un manager foarte bun, în schimb el este asociat cu baronii locali PSD, fapt pentru care nu am dorit să compromitem acest proiect. Titu Bojin poate să vină oricând în Pro România ca membru de partid, poate oricând să-și depună opțiunea pentru a candida da își dorește pe unul dintre posturile de consilieri județeni la Pro România, însă considerăm că la vârsta pe care dânsul o are nu mai putem paria pe dânsul pe termen mediu și lung”, a mai spus Pau.

Cel mai probabil fostul președinte al CJT, Titu Bojin va candida pentru un nou mandat susținut de mai multe mini-partide.