Deputatul PNL Cosmin Sandru demonstreaza ca primarul Fritz este mitoman

Deputatul PNL Cosmin Sandru demonstreaza ca primarul Fritz este mitoman

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Minte și când răspunde la salut… O nouă minciună marca Dominic Fritz a fost demascata chiar cu ajutorul unui coleg USR-ist. După aproape două luni, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă (USR) s-a gândit să răspundă la interpelarea făcută de deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru. Parlamentarul cerea lămuriri cu privire la soluții legale în cazul “Drumul Boilor”. A făcut-o în cel mai posibil limbaj de lemn posibil… A transmis între printre rânduri un lucru deja știut la Timișoara. Primarul Dominic Samuel Fritz minte de îngheață apele.

Pe 5 februarie, Dominic Fritz anunța pe pagina sa de Facebook că este aproape să fie deblocat proiectul de la Drumul Boilor cu ajutorul echipei colegului său de partid, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. O nouă promisiune marca Fritz. Astfel că, Șandru a cerut lămuriri în acest sens chiar de la Drulă cu privire la soluții legale în cazul “Drumul Boilor”.

Pentru o corectă informare a timișorenilor și, totodată, având încrederea că promisiunile domnului primar, Dominic Fritz, se vor materializa, am înaintat o interpelare ministrului Transporturilor. Am solicitat lămuriri cu privire la soluțiile legale în vederea includerii unui nou sens giratoriu la intersecția DC 149 (cunoscut ca Drumul Boilor) cu varianta de ocolire Timișoara Sud.  Realizarea centurii ocolitoare din partea de sud este de o absolută necesitate pentru Timișoara și zona metropolitană, așadar clarificările trebuie să fie făcute cât mai repede”, scria pe pagina sa de Facebook în 18 februarie, deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru.

Răspunsul ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, care încearcă să ascundă minciunile colegului său de partid Dominic Fritz, s-a lăsat mult așteptat.
CNAIR SA a corespondat cu Primăria Timișoara în vederea deblocării lucrărilor și a evitării punerii în pericol a finanțării europene aferente realizării variantei de ocolire, înregistrarea unor întârzieri sau costuri suplimentare, solicitând ca autoritățile locale să transmită documente în vederea fundamentării necesității și oportunității realizării conexiunii / intersecției pe care o solicită PMT. În prezent se fac demersuri în vederea includerii lucrărilor aferente realizării conexiunii / intersecției la poziția km 19 + 280 dintre drumul de legătură derulat de autoritățile locale și Varianta de Ocolire Timișoara Sud, prin încheierea unui act adițional la contractul de proiectare și execuție derulat de către CNAIR SA”, transmite ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
A trecut perioada campaniei electorale și a promisiunilor fără acoperire. Este momentul ca cei din fruntea Primariei Timișoara să se axeze, în primul rând, pe găsirea soluțiilor și rezolvarea nevoilor stringente ale timișorenilor, cum este și intersecția dintre Drumul Boilor și Centura de Sud a Timișoarei. Infrastructura rutieră și descongestionarea traficului trebuie să rămână priorități pentru un oraș de anvergura Timișoarei“, a scris pe Facebook, deputatul timișorean după primirea răspunsului în doi peri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *