Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean și-a deschis cabinet parlamentar în Giroc

Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean și-a deschis cabinet parlamentar în Giroc

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Liberalii din Timiș și-au dat întâlnire vineri la Giroc, unde deputatul PNL de Timiș, Ben Oni Ardelean și-a deschis primul său cabinet de parlamentar în afara orașului de pe Bega. La eveniment au participat senatorul PNL Timiș Alina Gorghiu, deputații Marilen Gabriel Pirtea și Cosmin Șandru, secretarul general al PNL Timiș și primarul orașului Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, noul viceprimar din Giroc, Dan Vîrtosu, și alți invitați.

Deschid astăzi un nou Biroul Parlamentar în Giroc, în vederea unei mai bune comunicări cu cetățenii și antreprenorii zonei periurbane. Puterea economică a Timișului de astăzi ar fi de neimaginat fără dezvoltarea spectaculoasă din ultimii ani a localităților din vecinătatea Timișoarei. Astăzi este doar începutul! Îmi doresc ca această locație să devină un club liberal în Giroc, o zonă de audiențe, dar și de dezbateri, să creeze o platformă în sprijinul noului nostru viceprimar liberal, tânărul Dan Vîrtosu”, a declarat Ben Oni Ardelean.

Deputatul liberal a amintit de proiectul vizionar anunțat încă din campanie, Timișoara Cargo Airport: “Un proiect amplu de anvergură economică, cum e Timișoara Cargo Airport, odată adus în zona Timișului va avea un impact extrem de mare și se poate ajunge la un plus de 150.000 de locuitori într-o perioadă de 6-7 ani. În conjunctură cu zona periurbană și cu Aradul, se poate crea o conurbație cu o populație de aproape un milion de locuitori, ceea ce înseamnă o alta zonă metropolitană mare în Europa de Est. Aceste proiect ar însemna prosperitate și bunăstare pentru întreaga zonă”.

Senatorul Alina Gorghiu a anunțat că, la rândul său, va deschide un cabinet parlamentar în județ, la Lugoj: “Deschiderea acestui cabinet este un pas important pentru PNL Timiș. Un asemenea birou este cea mai bună interfață și conexiune cu reprezentanții în Parlament, este centura care poate lega nevoile comunității de aici cu soluțiile care depind de la nivel național”.

Dănuț Groza, secretarul general interimar al PNL Timiș, a precizat că săptămâna aceasta au fost două evenimente deosebite pentru comunitatea din Giroc. Unul fiind deschiderea acestui birou parlamentar și alegerea viceprimarului liberal, Dan Vîrtosu. “Aceste lucruri bune trebuie să funcționeze timp de patru ani. Ne interesează ca parlamentarii să fie implicați și apropiați de cetățeni. Obiectivul nostru este să facem cât mai multe lucruri bune și frumoase pentru giroceni și timișeni”, a spus Groza.

Deputatul Cosmin Șandru și-a exprimat convingerea că, la următoarele alegeri, Girocul va avea primar liberal, în persoana lui Dan Vîrtosu, astăzi fiind făcut încă un pas care să vină în ajutorul comunității locale. “Ne bucurăm că avem un prim birou parlamentar al PNL în Giroc. Contăm pe ajutorul colegilor parlamentari pentru proiectele comunei noastre și, din calitatea mea de viceprimar al Girocului, voi media legătura dintre cetățenii comunei și parlamentari, pentru a fi vocea girocenilor și chișozenilor în Parlamentul României”, a punctat viceprimarul Dan Vîrtosu, președinte al PNL Giroc.

Cabinetul parlamentar este situat în Giroc, pe strada Asociației nr. 11, iar orarul pentru audiențe este următorul: joi între orele 15-17 și vinerea între orele 14-16. Programarea audiențelor se face la numărul de telefon 0770.563.795.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *