Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean, prins cu alcoolemie peste limita legală. Ardelean: ”Voi face contestație, alcoolemia a fost dată de tratamentul pentru inimă”

Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean, prins cu alcoolemie peste limita legală. Ardelean: ”Voi face contestație, alcoolemia a fost dată de tratamentul pentru inimă”

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul liberal, Ben Oni Ardelean, a fost prins luni seară de polițiștii rutieri în timp ce conducea cu o alcoolemie peste limita legală, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Un comunicat al Poliției arată că valoarea indicată de alcooltest a fost de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar nu a indicat numele șoferului prins.

Ben Oni Ardelean a declarat pentru G4Media.ro că nu a consumat alcool, iar valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă. ”Iau un tratament pentru inimă, am tensiunea mică, foarte oscilantă. Voi face contestație. Nu am consumat alcool”, a spus Ben Oni Ardelean pentru G4media.ro.

Controlul a avut loc în centrul București.

Comunicatul integral al Poliției Capitalei:

La data de 26.04.2021, a.c. în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

Sursa: www.g4media.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *