Deputatul PNL Ben Oni Ardelean, internat la spital cu coronavirus

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean, internat la spital cu coronavirus

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul PNL de Timiș, Ben-Oni Ardelean este internat de sâmbătă la Spitalul VictorBabeș din Timișoara cu coronavirus. El s-a simțit rău încă de vineri. Ben-Oni este locul II pe listele PNL Timiș la Camera Deputaților.

De ieri, mă aflu internat la Spitalul Spitalul Victor Babes Timisoara, după ce cu o seară înainte am prezentat simptome clare de infecție cu Coronavirus.
În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine- cadrele medicale de aici, dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului.
Mulțumesc managerului Dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenților medicali, infirmierelor și personalului auxiliar, care sunt lângă noi neîncetat, 24 din 24.
Menționez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puținele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât și ceilalți participanți, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Vom ține legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să postez mai des acum
Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare!“, a scris pe pagina de Facebook, deputatul liberal de Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *