Deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean îi cere explicații ministrului Educației

Deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean îi cere explicații ministrului Educației

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean îl ia la întrebări pe ministrul Educației. Parlamentarul de Timiș vrea să știe care sunt motivele eliminării de locuri bugetate de la diverse univesități, printre care și de la Universitatea de Vest din Timișoara.

În ultimele zile s-a dezbătut decizia luată Ministerului Educației Naționale de a elimina fără o justificare raţională din structura anului universitar 2018-2019 locurile bugetate de licență, master și doctorat, din cadrul celor mai prestigioase, eficiente și competitive universități din România, printre care și Universitatea de Vest din Timişoara.

Consider că prin menţinerea acestei decizii intempestive, total netransparente şi nejustificate, vor fi spulberate aspirațiile multor tineri care se pregătesc pe parcursul liceului, crezând în şansa lor de a deveni studenți la una dintre cele mai renumite universități din țară. Având în vedere această situație, în calitate de deputat de Timiș (…) vă rog, domnule Ministru să-mi comunicați punctul dumneavoastră de vedere referitor la criteriile și motivele concrete care au stat la baza luării acestei decizii în cazul Universității de Vest din Timișoara”, spune deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *