Deputatul Marian Cucșa: Timișoara poate fi transformată într-un oraș cu adevărat European dacă aparatul administrativ va fi ocupat de profesioniști! (P)

Deputatul Marian Cucșa: Timișoara poate fi transformată într-un oraș cu adevărat European dacă aparatul administrativ va fi ocupat de profesioniști! (P)

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Cred că toți românii au resimțit, în ultimii ani, criza specialiștilor. Cei mai mulți au plecat peste hotare, pentru a fi plătiți mai bine, pentru a fi respectați…O criză care a lovit absolut toate domeniile. Dar care e extrem de vizibilă în administrația publică.

În ziua de astăzi este foarte dificil să-ți faci o echipă de profesioniști. Dar nu imposibil. Ce-i drept, trebuie să muncești și să transmiți încredere, pentru a atrage oameni de valoare.  Eu sunt foarte norocos că am reușit acest lucru, în cadrul partidului. Același lucru îl voi face și la Primăria Timișoara. Nu degeaba e vorba aceea din bătrâni: “Omul sfințește locul”. E cât se poate de reală. Timișorenii merită oameni potriviți, la locul potrivit. Merită o administrație cu oameni cinstiți. Merită o administrație publică transparentă. Merită o echipă care să se concentreze pe proiecte de dezvoltare a orașului. Dacă voi ajunge primarul Timișoarei, am credința că, alături de o echipă de specialiști, în următorii patru ani voi transforma orașul de pe Bega într-unul cu adevărat European“, spune deputat Marian Cucșa, candidat la Primăria Timișoara.

Material comandat de Partidul Republican din Romania Organizația Timiș, realizat de BANATULMEUONLINE SRL într-un tiraj de 1 exemplar CUI mandatar 21200397.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *