Deputatul Marian Cucșa s-a înscris în Partidul Republican

Deputatul Marian Cucșa s-a înscris în Partidul Republican

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul de Timiș, Marian Cucșa s-a alăturat unui nou proiect politic. Cucșa s-a înscris în Partidului Republican. De asemenea, deputatul de Timiș, ales din partea ALDE, a depus marți, 7 iulie, inițiativa legislativă prin care anul acesta să avem trei zile de alegeri locale și parlamentare.

Un nou model de dezvoltare economica, bazat pe sprijinirea masiva a antreprenoriatului autohton, stimularea inovarii, folosirea noilor tehnologii si fructificarea potentialului de capital uman pe care Romania il are.
Renasterea agriculturii si a industriei alimentare romanești. Romania are tot ce-i trebuie pentru a REdeveni un mare exportator de hrană pentru toata Europa. Statul trebuie să fie alaturi de fermieri, sa ofere finanțare pentru investitii si modernizare.
Sprijinirea antreprenorilor, astfel incat sa producem in Romania toate bunurile necesare in caz de criza, cu precadere in domeniul medical. E momentul sa producem în tara paracetamol, masti sau ventilatoare prin intermediul unor producatori romani strategici.

Sunt doar cateva dintre temele pe care ni le-am propus si pentru care suntem dispusi sa luptam pentru a fi puse in practica.

Am decis sa ma alatur unui proiect politic nou, cu oameni noi, tineri, determinati, energici si responsabili. Au dovedit-o in domeniile in care au activat inainte sa intre in politica.

Partidul Republican din Romania isi propune sa fie o alternativa pentru cetatenii care s-au saturat de promisiuni si vor sa vada actiune. Mai ales actiune bazata pe analize serioase si viziune.

Ce roman nu viseaza ca tara noastra sa devina un Silicon Valey al Europei? Avem potential uman, dar din pacate il alungam in alte state, care sunt in stare sa ofere conditiile pentru a se dezvolta si a trai decent.

Partidul Republican are un proiect clar prin care acest vis poate deveni realitate Si nu e singurul. Suntem o echipa determinata sa transformam orasele si comunele din Romania in spatii atractive, care sa functioneze ca o adevarata comunitate in care viata sa fie mai usoara si armonioasa.

Vrem sa reducem poluarea si sa intarim afacerile romanesti. Vrem ca romanii sa aiba parte de un sistem de sanatate care sa le vina in ajutor, nu sa le puna viata in pericol.
Vrem ca institutiile publice sa fie populate de specialisti, nu de rude si amante.
Vrem sa “vaccinam” sistemul public cu o doza letala ANTIcoruptie.
Vrem sa schimbam multe si pentru asta avem nevoie de voi. Mai ales de voi cei care ati stat departe de stiri si de politica in ultimii ani, satui de circ si de falsitate.

Doar daca va implicati, vom putea sa schimbam ceva“, scrie pe pagina sa de Facebook, deputatul Marian Cucșa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *