Deputatul Marian Cucșa merge la Forța Națională

Deputatul Marian Cucșa merge la Forța Națională

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Cu doar o zi înainte de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, parlamentarii au parte de o surpriză. Deputatul Remus Borza a anunțat formarea unui nou grup de parlamentari, care vor parte din Partidul Forța Națională. Se pare că este vorba de 15 parlamentari care vor face parte din Forța Națională.

Așa cum www.banatulmeu.ro anunța în urmă cu câteva zile, deputatul de Timiș, Marian Cucșa “merge” la o nouă construcție politică.

DA! Romania si romanii au nevoie de o Forta Nationala care sa ii uneasca, o forta care sa le puna pe primul loc interesele, sa opreasca ura si dezbinarea si sa duca o reala lupta pentru stoparea abuzurilor la adresa romanilor! Ma voi implica cu toata energia si increderea pentru redobandirea mandriei de a fi roman si dezvoltarea tarii! Istoria si sacrificiile stramosilor nostri, care prin multe eforturi au reusit sa uneasca Romania si sa ne ofere tot ce avem astazi, ne obliga ca “Prin Noi Insine” sa fim o Forta Nationala care sa ne uneasca, sa apere valorile romanesti, autenticitatea, cultura, obiceiurile, capitalul autohton. Forta Nationala este alternativa de care romanii au nevoie! E locul unde tinerii se pot manifesta liber si sunt asteptati sa se implice!“, scrie pe pagina sa de Facebook, deputatul de Timiș, Marian Cucșa.

Deputatul Remus Borza se pare că a pus bazele, la începutul anului, unei noi formațiuni politici, Partidul Forța Națională – o alternativă la partidele tradiționale.