Deputatul Marian Cucșa indecis între Primaria Timișoara și CJ Timiș, la alegerile din 2020!

Deputatul Marian Cucșa indecis între Primaria Timișoara și CJ Timiș, la alegerile din 2020!

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Fostul deputat ALDE, Marian Cucșa, se pregătește pentru alegerile locale. Parlamentul de Timiș țintește fie funcția de primar al Timișoarei, fie chiar cea de președinte al Consiliului Județean. „Discuțiile” au început să apară după o postare de pe pagina sa de Facebook, seara trecută. Marian Cucșa a postat o poză cu Bastionul Theresia cu mesajul “În 2020 vom reconstrui Timișoara împreună!”. Bastionul, simbolul pe care Cucșa l-a ales ca ilustrație pentru mesajul electoral este în Timișoara, dar aparține de Consiliul Județean Timiș…

Anul viitor vor avea loc alegeri locale. Deocamdată și-au anunțat candidatura pentru fotoliul de primar al orașului de pe Bega doi candidați, Nicolae Robu (PNL), actual primar al Timișoarei și Dominic Samuel Fritz (USR). Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș încă nu și-a anunțat cineva candidatura.

Marian Cucșa a fost membru ALDE până la jumătatea lui septembrie. Din cauza deciziilor luate de conducerea ALDE și acelor de la nivel local, Cucșa și-a dat demisia din partid. La începutul lui octombrie, parlamentarul de Timiș anunța un nou început alături de Forța Națională.