Deputatul Marian Cucșa către președintele Klaus Iohannis: „Există și varianta suspendării”

Deputatul Marian Cucșa către președintele Klaus Iohannis: „Există și varianta suspendării”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Marian Cucșa, deputat Forța Națională, dă de pământ cu președintele României Klaus Iohannis. Mai exact, parlamentarul de Timiș a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi transmite președintelui țării că „există și varianta suspendării” și că să nu-și bată joc de Constituție.

Iohannis, nu-ti bate joc de Constitutie! Exista si varianta suspendarii! Prin votul de ieri impotriva guvernului Orban-Iohannis, s-a dovedit ca o majoritate solida din parlament este impotriva acestui guvern care a ingenuncheat Romania! Prin comportamentul abuziv si declaratiile de dupa motiune, presedintele arunca Parlamentul la gunoi, transforma forul suprem de reprezentare al poporului intr-un personaj de figuratie, lucru extrem de grav si de nepremis in democratie! Respectand institutia consultarilor cu partidele politice, respectand legea, respectand constitutia, respectand vointa cetatenilor romani, asta inseamna normalitate!”, a scris Marian Cucșa pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis a chemat astăzi partidele politice la consultări în vederea desemnării unui nou premier. Însă noul prim-ministru al României va fi tot Ludovic Orban.