Deputatul Marian Cucșa, candidat la Primăria Timișoara: Porțile de intrare în oraș: Nepăsare? Corupție? Lipsă de profesionalism? Sau poate toate la un loc (P)

Deputatul Marian Cucșa, candidat la Primăria Timișoara: Porțile de intrare în oraș: Nepăsare? Corupție? Lipsă de profesionalism? Sau poate toate la un loc (P)

- in Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul republican, Marian Cucșa critică felul în care arată porțile de intrare în oraș. De asemenea, Cucșa mai spune că pe marginea drumului, tot la intrare în oraș, ești întâmpinat de gunoaie, bălării și câini fără stăpân.

Din păcate, porțile de intrare în oraș arată sub orice critică. Și nu e vina cetățenilor. Ba, sunt chiar periculoase. Nu cred că a uitat nimeni cazul studentului ucis acum trei ani de o poartă de intrare în oraș, care a căzut pe mașina acestuia. Este strigător la cer că astfel de tragedii se întâmplă în acest secol, într-un oraș dezvoltat al României. Nepăsare? Corupție? Lipsă de profesionalism? Sau poate toate la un loc. Trebuie să ne îngrijim ca orașul nostru să atragă atenția, încă de la intrare. Și nu cu bălăriile înalte de 2 metri, de pe marginea drumului. Sau cu un sens giratoriu-pericol public, demn de cartea recordurilor, pentru cât de prost a fost proiectat. Nu este normal să fii întâmpinat de câini vagabonzi și de gunoaie aruncate pe marginea drumului. Fac o singură promisiune, anume aceea că voi fi un primar deVOTAT pentru Primăria Timișoara și pentru timișoreni, astfel încât orașul nostru să fie fain de la intrare și până în celălalt capăt“, spune Marian Cucșa, candidat la Primăria Timișoara.

Material comandat de Partidul Republican din Romania Organizația Timiș, realizat de BANATULMEUONLINE SRL într-un tiraj de 1 exemplar CUI mandatar 21200397.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *