Deputatul Marian Cucșa acuză guvernanții că dorm în beția puterii…

Deputatul Marian Cucșa acuză guvernanții că dorm în beția puterii…

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul de Timiș, Marian Cucșa îi acuză pe guvernanți că dorm în beția puterii. Și asta pentru că aceștia sunt primii care încalcă regulile pe care ei le-au impus. De asemenea, Cucșa spune măsurile pe care Guvernul Orban le-a stabilit sunt fără analiză sau mai exact, își bate joc de cetățenii acestei țări.

Am stat de-o parte, o perioadă. Am considerat că subiectul Covid19 nu trebuie folosit în atacuri politice. Dar, ceea ce se întâmplă în ultimele săptămâni, acesta bâjbâială continuă a Guvernului Orban, măsurile stabilite fără cap și fără pic de analiză, m-au afectat în primul rând ca cetățean al României. Am aflat în această perioadă care este definiția bătăii de joc.

Cum este posibil să îți bați joc de mii de părinți și de copii? Să nu pregătești norme metodologice pentru ziua în care anunți deschiderea grădinițelor și creșelor? Dar să ai totul pregătit pentru sălile de jocuri de noroc?
Cum îți poți bate joc de zeci de mii de adolescenți, în ziua primului examen care contează? Ne amintim cu toții de emoțiile pe care le aveam în astfel de momente. Așa că tot ce găsești de cuviință să faci e să îi trezești în creierii nopții, să îi pui să stea la cozi pentru a le fi luată temperatura și apoi să poarte mască timp de 3 ore, pe perioada examenului…

Mai are rost sa vorbim despre deschiderea sălilor de fitness, fără ca participanții să aibă voie să facă duș, ori să își ducă o sticlă cu apă?
Cum e posibil ca într-o astfel de perioadă, în care e nevoie de cât mai multă stabilitate, raportările privind îmbolnăvirile și decesele cauzate de Covid19 să fie întocmite în batjocură și scoase din context, astfel încât situația să pară cât mai gravă?
Cum e posibil ca cei care ar trebui să dea un exemplu cetățenilor să fie primii care încalcă normele pe care tocmai ei le-au impus? Mă refer aici la ziua de naștere a premierului Ludovic Orban și la chermezele organizate de Gheorghe Falcă, la Arad. Ambele situații demonstrează o lipsa totală de respect față de cetățeni. Iar lista problemelor e lungă.
Oare când se trezesc guvernanții noștri din beția puterii și din goana după bani și funcții împărțite apropiaților?“, a scris deputatul de Timiș, Marian Cucșa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *