Deputatul liberal Ben Oni Ardelean trage semnalul de alarmă. După 31 de ani, la Timișoara, revin comuniștii deghizați în USR-iști

Deputatul liberal Ben Oni Ardelean trage semnalul de alarmă. După 31 de ani, la Timișoara, revin comuniștii deghizați în USR-iști

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul liberal Ben Oni Ardelean este nemulțumit de raportul corpului de control al ministrului MAI, Lucian Bode privind descinderea consilierei locale Ana Munteanu la restaurant. Țapi ispășitori au fost scoși jandarmii și șefa de cabinet a prefectului, Răzvana Popa, dar și consilierul local Ana Munteanu. Prefectul de Timiș, useristul Zoltan Nemeth, avocat de meserie scapă basma curată.

Ardelean spune că demisia ar fi trebuit pusă de mult pe masă după această descindere.

“Pe scurt, raportul Corpului de Control al ministrului de Interne privind “descinderea” consilierei Ana Munteanu într-un restaurant timișorean, sună cam așa: <Secretarul de la județ, împreună cu tovarășa de la municipiu, au trimis câțiva membri de partid la restaurantul unui rebel anticomunist, iar din comanda șefului, Trupele de Securitate, alături de tovarășa și secretarele șefului au intervenit să-i sancționeze pe cei răi>.

Am citit cu stupoare întregul raport al Corpului de Control al ministrului Lucian Bode, efectuat la Timișoara. Sunt consternat de faptul că în orașul Revoluției Române, la 31 de ani de la evenimentul ce ne-a redat libertatea și democrația, “oamenii noi”, deghizați în marii salvatori ai societății, readuc vechile metehne de opresiune în prim plan. Demisia trebuia de mult pusă pe masă, însă în acest moment nu vă mai pot transmite decât atât: Să vă fie rușine!”, a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL de Timiș, Ben Oni Ardelean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *