Deputatul Cosmin Șandru vrea să îl aducă la Timișoara pe ministrul Lucian Bode pentru a rezolva problema migranților

Deputatul Cosmin Șandru vrea să îl aducă la Timișoara pe ministrul Lucian Bode pentru a rezolva problema migranților

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru încearcă să găsească soluții la problema migranților din orașul de pe Bega. El a discutat cu Ludovic Orban și  cu ministrul Bode despre situația scăpată de sub control de la Timișoara. De asemenea, astăzi, la București s-a aflat și viceprimarul Cosmin Tabără, trimis de Dominic Fritz care nu este prea curios de problema refugiaților. Cosmin Șandru a anunțat că în cel mai scurt timp, la Timișoara, va veni ministrul Lucian Bode sau unul dintre secretarii de stat în MAI pentru a coordona mai bine situația migranților.

Încă din seara tragicului eveniment provocat de unii dintre migranții din Timișoara, am discutat cu Cosmin Tabără, pentru a găsi soluții la această problemă extrem de delicată.

A fost o zi încărcată, în care am discutat atât cu președintele Camerei Deputaților si al PNL, Ludovic Orban, cât și cu o serie de factori de decizie din structura Ministerului Afacerilor Interne în cadrul întâlnirii avute cu colegul nostru, ministrul Lucian Bode.

MAI cunoaște și gestionează în detaliu problema refugiaților din Timișoara și, în urma discuției, domnul ministru ne-a asigurat că, în cel mai scurt timp, dumnealui sau unul dintre secretarii de stat se va deplasa în Timișoara pentru a putea coordona cât mai eficient această situație îngrijorătoare.

Ma bucură deschiderea și implicarea viceprimarului PNL, Cosmin Tabără, pentru rezolvarea problemelor cu adevărat importante ale orașului.

PS: Cosmin nu a fost trimis la București de Dominic Fritz. Primarul Timișoarei are alte priorități în aceste zile, după cum ați văzut în presă și pe rețelele de socializare, precum înfometarea porumbeilor și amendarea celor care îi hrănesc”, a scris deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *