Deputatul Cosmin Sandru demasca demagogia USR de la Timisoara

Deputatul Cosmin Sandru demasca demagogia USR de la Timisoara

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
1

Demagogia USR nu mai are nicio limită, la Timișoara. Toate promisiunile primarului Fritz și mai nou ale viceprimarului Ruben Lațcău sunt doar praf în vânt. De acest lucru s-a convins și deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru.

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău spunea la jumătatea lunii decembrie 2020, că nici el și nici primarul Dominic Fritz nu-și vor pune consilieri personali în consiliile de administrație ale societăților din subordine. Nu a trecut mult timp și s-a întâmplat exact pe dos. Explicația vicelui a fost …. o evaluare greșită a viitorului. Până în acest moment, în CA-urile societăților din subordinea primăriei sunt city-managerul Timișoarei, Matei Creiveanu la Retim, Lucian Suciu, consilierul personal al vicelui Ruben Lațcău la SDM și consilierul personal al lui Fritz, Rudolf Gräf la Horticultura.

Conform Renașterea, Lucian Suciu, consilierul personal al lui Lațcău, cel care este membru în consiliul de administrație al SDM, va ajunge și în CA-ul STPT.

Deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru spune că declarația viceprimarului Lațcău a fost una populistă și că cei de la USR ar trebui să-și asume colegii sau consilierii personali pe care îi pun membri în CA-uri sau șefi de cabinet, și să nu organizeze concursuri cu dedicație.

E vorba tot de acel populism de care vorbeam la domnul Simonis. Cred că este o chestiune de notorietate, și PNL și PSD au avut membri în consiliile de administrație, dar nu am ieșit niciodată cu asemenea declarații populiste ca după două, trei luni să facem acest lucru. Să ne luăm colegii de partid și să îi punem în consiliile de administrație, cum de altfel au făcut și cu acele concursuri, cu simulacru de concursuri pentru ocuparea postului de city-manager, apoi de șef de cabinet, unde au fost sute de CV-uri depuse. Mare propagandă pe acele concursuri și ca din joben au ieșit exact oamenii lor de partid, președinte de filială sau coleg de la București. Nu știu exact dacă este membru de partid (n.r. Matei Creiveanu, city-managerul Timișoarei), dar am citit că este un apropiat al domnului Barna“, a spus Cosmin Șandru.

În Primăria Timișoara sunt angajați zece consilieri personali. Șase pentru Dominic Fritz: Rudolf Gräf, Val Mureșan, Loredana Pintea, Simona Fiț, Bogdan Marta și Dana Lazăr. Ruben Lațcău are doi consilieri personali Lucian Suciu și Anca Nistor. De asemenea și Cosmin Tabără are doi consilieri: Cătălin Olteanu – Heel și Ilie Sîrbu.

1 Comment

  1. O da! Marele moralist Cosmin Șandru. Poate detaliază puțin contractele lui DOAR cu statul aka primăriile liberale. Sau poate detaliază puțin activitatea soției, doamna Oana Șandru, mega-specialistă în termoficare. Ups! Am uitat că a fost demisă din Consiliul de Administrație de la Colterm. Probabil de aici și multe din supărările dânsului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *