Deputatul Cornel Sămărtinean: “PMP Timiș merge singur la alegeri!”

Deputatul Cornel Sămărtinean: “PMP Timiș merge singur la alegeri!”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Partidul Mișcarea Populară infirmă zvonurile apărute în ultimele zile referitoare la posibilitatea de a candida pe liste comune cu PNL la alegerile locale din această toamnă. PMP Timiș va avea candidați proprii și liste complete în toate cele 99 de localități ale județului.

De asemenea, președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean spune că în ultimele luni, filiala pe care o conduce a primit oferte de susținere a candidaturile mai multor primari în funcție, însă a refuzat fiecare propunere, pentru că doresc să meargă singuri în aceste alegeri, cu candidați proprii, fără fuziuni și fără să susțină alte candidaturi. Candidații pe care PMP Timiș îi propune în această competiție electorală sunt în mare parte oameni noi, oameni tineri, oameni cu viziuni de dreapta, care îmbrățișează aceleași valori ca toți cei care fac parte din PMP sau simpatizează acest partid.

Suntem siguri că Partidul Mișcarea Populară va fi surpriza alegerilor locale în județul Timiș. Avem candidați pregătiți în toate localitățile din Timiș și nu acceptăm să susținem candidații altor formațiuni politice și nici nu încheiem nici un fel de alianțe sau înțelegeri preelectorale cu nimeni. PMP Timiș, la fel ca la nivel național, se prezintă la alegerile locale cu oameni noi, oameni tineri, fără fuziuni. Le solicit pe această cale tuturor celor care lansează zvonuri false, și mai ales primarilor care încă mai sunt în funcții – doar până la finalul lunii septembrie – să se oprească! Minciunile lor lansate in spațiul public chiar și înainte de începerea oficială a campaniei electorale arată că le este frică de candidații noștri! Foarte bine! Să le fie frică! Asta pentru că ACUM VENIM LA PRIMĂRIILE DIN TIMIȘ!”, a spus Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *