Deputatul Cornel Samartinean: PMP ramane una dintre forte politice credibile ale Romaniei

Deputatul Cornel Samartinean: PMP ramane una dintre forte politice credibile ale Romaniei

- in Locale, Politica, Stiri
0

Alegeri europarlamentare au insemnat pentru Partidul Miscarea Populara confirmarea faptului ca ramane una dintre forte politice credibile ale Romaniei. Lista condusa de fostul presedinte al tarii, Traian Basescu si actualul lider PMP, Eugen Tomac, a fost votata de peste 520.000 de alegatori, procentul obtinut fiind de 5,76 la suta. Astfel, PMP va trimite la Bruxelles doi europarlamentari.

Un aport deosebit la acest rezultat l-a avut filiala locala Timis a Partidului Miscarea Populara, fiind a patra forta politica din judet. Organizatia condusa de deputatul PMP Timis, Cornel Samartinean, s-a clasat pe un onorant loc trei la nivel national dupa Constanta si Prahova cu 20970 de voturi. Practic, PMP Timis a obtinut cel mai bun scor de la infiintare si pana in prezent. Cu toate ca nu a dus o campanie agresiva, cu atacuri la ceilalti competitori, insa foarte bine tintita, Partidul Miscarea Populara a reusit sa convinga 20970 de cetateni din judetul Timis sa-l voteze. “PMP, spre deosebire de celelalte partide, si-a axat discursul exclusiv pe teme ce tin de Parlamentul European: prioritatile Romaniei Bruxelles, solutii pentru Europa si nu in ultmul rand, ba chiar in primul rand am putea spune, unitatea Uniunii Europene. Conducerea Partidului Miscarea Populara multumeste tuturor cetatenilor din Timis pentru increderea acordata si felicita organizatia din comuna Moravita, acolo unde PMP a obtinut cel mai bun scor dintre toti competitorii, 36,26 la suta“, spune președintele PMP Timis, Cornel Samartinean.

Rezultate foarte bune, care onoreaza dar in acelasi timp si obliga s-au inregistrat si la Costeiu – 18,81%, Pischia 12,88 %, Sacalaz 12,77%, Lenauheim 11,94%  si Giarmata 11,84%.