Deputatul Claudiu Chira: Era culmea să lasăm să dispară spiritul liberal din leagănul liberalismului românesc!

Deputatul Claudiu Chira: Era culmea să lasăm să dispară spiritul liberal din leagănul liberalismului românesc!

S-a lansat Comitetul de inițiativă al filialei Argeș al partidului Forța Dreaptă. La eveniment a participat președintele partidului, Ludovic Orban, membri fondatori, dar și deputatul de Timiș, Claudiu Chira. De asemenea, evenimentul a marcat și lansarea filialei Forța Dreaptă în județul Brătienilor.

Astăzi (n.r. sâmbătă) la Pitești am participat alături de președintele Ludovic Orban și de ceilalți membri fondatori ai partidului Forța Dreptei, la lansarea Comitetul de inițiativă al filialei Argeș.
Acest eveniment, care a marcat lansarea partidului Forța Dreptei în județul Brătienilor, i-a avut în centrul atenției pe deputatul Adrian Miuțescu și pe Emanuel Soare, coordonatorul Comitetului de inițiativă al partidului Forța Dreptei filiala Argeș.
Urez mult succes echipei Forța Dreptei Argeș și îmi doresc să păstreze vie flacăra liberală într-un județ căpuşat de PSD și de frații lor mai mici din PNL.

PS: era culmea să lasăm să dispară spiritul liberal din leagănul liberalismului românesc!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Claudiu Chira.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *