Deputatul Alfred Simonis: “Am spus, am făcut! Vorbele trebuie neapărat să fie urmate de fapte”. Ce se întâmplă cu Aeroportul din Timișoara?

Deputatul Alfred Simonis: “Am spus, am făcut! Vorbele trebuie neapărat să fie urmate de fapte”. Ce se întâmplă cu Aeroportul din Timișoara?

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

S-a făcut primul pas ca Aeroportul Internațional Timișoara să fie preluat de către autoritățile locale de la Ministerul Transporturilor. Proiectul inițiat de deputatul Alfred Simonis împreună cu toți parlamentarii PSD de Timiș a fost votat astăzi în Senat.

Astăzi a trecut de Senat proiectul prin care Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara urmează să fie preluat de la Ministerul Transporturilor și transferat autorităților locale și județene. Este un pas imens realizat pentru a salva această instituție de japca pusă la cale de PNL, care prin baronii de Arad și Caraș-Severin încearcă să o includă forțat într-o fuziune cu mari prejudicii pentru Timiș. Am sancționat în câteva rânduri derapajele liberalilor care au prins în corzi aeroportul. Am anunțat un plan concret în acest sens și mă bucur că deja se întâmplă.
Așa cum a punctat și presa, împreună cu colegii mei parlamentari PSD, am inițiat demersul pentru că nu puteam asista pasiv la un joc mârșav pe care l-au încercat liberalii, așa cum au făcut-o în urmă cu niște ani și portocalii lui Băsescu. Avem o datorie morală să acționăm ferm pentru binele comunității noastre și trebuie să facem front comun împotriva celor care încercă să distrugă lucrurile bune doar pentru interesele de gască.
Aeroportul din Timișoara este un exemplu de succes pe care trebuie să-l păstrăm așa. Nu putem accepta să fie gestionat de neprofesioniști, cu atât mai puțin dacă sunt în slujba unor PNL-iști care numesc oameni doar pe criteriul buletinului de domiciliu pe care trebuie să scris CS sau AR. Aeroportul Timișoara trebuie să rămână al timișorenilor. Așa să fie!“, a scris pe pagina de Facebook, deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *