Deputatul ALDE, Marian Cucșa: “Solicit public primarului Robu să își facă treaba și să acceseze fonduri europene pentru eficientizarea energetic”

Deputatul ALDE, Marian Cucșa: “Solicit public primarului Robu să își facă treaba și să acceseze fonduri europene pentru eficientizarea energetic”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa spune că în această perioadă toate primăriile din marile orașe depun proiecte la Ministerul Fondurilor Europene pentru eficientizarea energetic ce va permite un control sporit al costurilor. Mai exact, toate acestea vor veni în beneficial consumatorilor casnici. Tehnic vorbind, eficientizarea energetic este un ansamblu de metode și tehnici de a gândi clădirile și blocurile, atât ca un întreg, cât și ca centre de schimb de energie cu mediul înconjurător. Iar pentru toate acestea există linii de finanțare de care marile orașe profită. Parlamentaru spune că Primăria Timișoara pare însă total dezinteresată de această facilitate pentru că nu a depus un proiect în acest sens.

Solicit public primarului Nicolae Robu să lase orgoliul, să deschidă ochii la oportunitățile existente pentru timișoreni și să se ocupe de depunerea proiectelor de dezvoltare pentru oraș. Doresc să îi transmit, cu subiect și predicat, să depună la Ministerul Fondurilor Europene proiectul pentru eficientizarea energetic care vine 100% în sprijinul cetătenilor. Aceste proiecte le sunt dedicate CET-urilor din marile orașe. Mai exact, prin această măsură Colterm poate să-și modernizeze spațiile și să-și achizitioneze aparaturi performante pentru a putea să scadă costurile la căldură pentru cetățeni. Altfel,să nu se mai mire și să nu îi mai îndemne să plece din oraș pe timișorenii care admiră alte orașe pentru că sunt înaintea Timisoarei! Acele orașe nu au primari cu orgolii personale care să afecteze întreaga comunitate. Dacă nu lasă orgoliul, să lase orașul în pace și să se retragă de la conducerea lui pentru a face loc celor care au ca obiectiv cetățeanul”, spune deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *