Deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa scrisoare deschisă primarului Nicolae Robu

Deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa scrisoare deschisă primarului Nicolae Robu

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa i-a transmis o scrisoare deschisă primarului  Nicolae  Robu. Cucșa îi semnalează edilului o problemă și anume cea a porții de intrare în oraș din Calea Aradului.

În urma furtunii devastatoare care s-a abătut asupra Timișoarei duminica trecută, când, pe lângă alte pagube material și victim omenești, poarta de intrare în oraș – din Calea Lugojului – a ucis un om, mă simt dator să vă semnalez o problem similară: o altă poartă de intrare în Timișoara poate face victime omenești la o eventual furtună puternică! Este vorba despre poarta sau panoul publicitar – așa cum îi spuneți duneavoastră, din Calea Aradului care, arătând similar cu cea din Calea Lugojului, deduc că a fost “înfrumusețată sau cosmetizată”, că numai reabilitată nu putem spune că a fost, de aceeași firmă de arhitectură și construcții.

Acesta este motivul pentru care vă solicit public să luați de urgență măsuri de siguranță în ceea ce privește acea poartă. Să rechemați specialiștii să îi verificere zistența, să o consolideze sau ce e nevoie să fie făcut pentru a nu mai risca să se prăbușească peste oameni la o “adiere” mai puternică de vânt! Avem destui copaci netoaletați corespunzător care au făcut victim în oraș! Cel puțin construcțiile proaspăt reabilitate cu zeci de mii de euro avem pretenția, noi, timișorenii, să fie construite ținând cont de toate elementele și normele de siguranță.

Domnule primarNicolae Robu, atât eu cât și restul timișorenilor așteptăm să ne asigurați că veți lua măsuri privind poarta de intrare în oraș sau panoul publicitar, așa cum îi spuneți, situate în Calea Aradului și pe care scrie mare “Timișoara orașul declanșării revoluției române din decembrie 1989”. NU ne dorim ca la următoarea furtună acelea să fie ultimele cuvinte pe care le vede cineva înainte de a închide ochii și a pune mâinile pe piept…“, spune deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa.