Deputatul ALDE de Timis, Marian Cucsa: “Domnule Robu, grozavie e ce s-a facut sub umbrela protocoalelor!”

Deputatul ALDE de Timis, Marian Cucsa: “Domnule Robu, grozavie e ce s-a facut sub umbrela protocoalelor!”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Depuatul ALDE de Timis, Marian Cucsa il acuza pe primarul Timisoarei, Nicolae Robu ca protejeaza abuzurile. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, vicepresedintele Comisiei de Control a SRI vorbeste si despre “desecretizarea protocoalelor” si siguranta nationala.

Primarul Nicolae Robu, asa-zis liberal, apara cu disperare abuzurile.

Ne-am obisnuit ca edilul sef al Timisoarei sa-si dea cu parerea despre orice ca doar el se pricepe la toate dar de fapt la nimic. Am observat interesul din partea acestuia de a apara institutiile de forta in detrimentul cetateanului. Intr-o democratie sanatoasa, cetateanul este pe primul loc, nu institutiile. In aceste zile este foarte discutat subiectul desecretizarii protocoalelor dintre SRI si DNA, protocoale care in 2016 au fost declarate neconstitutionale de catre CCR, deci, nu erau legale…dar, primarul Robu ca aparator al abuzurilor, le vede legale, adica EL stie mai bine decat judecatorii Curtii Constitutionale!

Un alt subiect vehiculat de cei care sunt speriati de desecretizarea acestor protocoale este acela al afectarii securitatii nationale, lucru total fals. Desecretizarea unor protocoale neconstitutionale nu pune in pericol securitatea nationala, de altfel si directorul SRI a declarat ca este de acord cu desecretizarea. Asadar, domnule primar, grozavie au fost abuzurile facute sub umbrela acestor protocoale prin care s-au incalcat drepturile si libertatile cetatenilor…”, scrie deputatul ALDE de Timis, Marian Cucsa pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *