Deputatul Adrian Pau, mesaj pentru premierul Dăncilă: “Ce se întâmplă cu centura Timișoarei?”

Deputatul Adrian Pau, mesaj pentru premierul Dăncilă: “Ce se întâmplă cu centura Timișoarei?”

Încă nu a fost anunțat nimic oficial, însă, premierul Viorica Dăncilă este așteptat vineri, 10 mai, în vestul țării, pentru a vizita mai multe obiective din județele Timiș și Arad.

Adrian Pau, deputat Pro România, crede că premierul Dăncilă se plimbă în campania electorală pe bani publici și are mai multe întrebări pe care ar dori să i le transmită, referitoare la proiecte din Timiș din infrastructură, sănătate și sport.

Așteptăm un răspuns cu privire la ce se întâmplă cu centura Timișoarei, un proiect început de fostul premier Sorin Grindeanu în anul 2017. Este un proiect care stagnează, iar acum ne aflăm în situația în care proiectul va întâmpina câteva dificultăți majore. Este vorba de faptul că nu au fost luate în calcul liniile Transelectrica din zona Moșnița și vor fi probleme legate de lucrări de îmbunătățire funciară. Chiar dacă PSD va avea dorință de a realiza acest obiectiv, am convingerea că nu se poate materializa în perioada imediat următoare”, aspus deputatul Adrian Pau.

Deputatul de Timiș ar mai vrea să știe și când va fi modernizată Gara de Nord din Timișoara, precizând că „avem una dintre cele mai urâte intrări din punct de vedere feroviar”. De asemenea, parlamentarul este curios și când vor fi realizate noua sala polivalentă a Timișoarei și stadionul modern.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *