Deputatul Adrian Pau despre Robu si Dobra: “Cei doi par mai mult asemanatori decat diferiti”

Deputatul Adrian Pau despre Robu si Dobra: “Cei doi par mai mult asemanatori decat diferiti”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul Adrian Pau, care recent a lăsat PSD pentru Pro România îl atacă pe fostul său coleg de partid, președintele CJ Timiș, Călin Dobra. Tema – gunoiul menajer. Firma Brai Cata nu a reușit să își facă datoria și de mai multe luni peste 40 de localități au rămas cu gunoiul menajer neridicat. Parlamentarul de Timiș îl mai acuză pe șeful CJT că nu a participat la adunarea generală a acționarilor ADID și nici la întâlnirile zonale.

Ne găsim în situația în care în foarte multe din localități nu s-a mai colectat gunoiul menajer. Am avut disuții cu primarii din câteva orașe, comune, sunt foarte dezamăgiți de ceea ce se întâmplă. Proiectul de 250 de milioane de lei implementat de Consiliul Județean riscă să intre într-un impas. Acest impas ar putea duce la rezilierea contractului și aplicarea procedurii de infrigment, având în vedere că este o perioadă de implementare în care firma care a câștigat licitația pentru strângerea gunoiului nu își face treaba. La spitalul din Jebel și Deta gunoiul nu s-a mai ridicat de câteva luni de zile”, a spus joi, 14 februarie, deputatul Adrian Pau.

Cât despre „scandalul” de pe Facebook izbucnit între primarul Nicolae Robu și președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, parlamentarul a spus că: “asist cum domnul Robu constată că dânsul este apt, că președintele CJT, Călin Dobra nu este apt, că ar trebui să ia banii dintr-o parte în alta, ne găsim într-o perioadă a haiduciei sau a lui Robin Hood, luăm de la bogați și dăm la săraci, dar uităm să spunem că nici unii nu avem execuțiile bugetare bine definite și stabilite. Atât Primăria Timișoara, cât și Consiliul Județean au închieat execuția bugetară cu excedent. Acesta nu este un motiv de mândrie pentru nimeni, mai mult decât atât pentru un conducător care gestionează banii publici. Cei doi lideri în loc să se ocupe de ce ar trebui, de administrarea județului, de soarta cetățenilor, fiecare e pe principiul – ce face unul, face și celălalt. Unul face sală polivalentă, face și celălalt, unul face stadion, face și celălalt, unul face maternitate, face și celălalt, din nefericire nu face nimeni nimic și mai mult de atât unul nu strânge gunoiul,celălat nu strânge gunoiul. Ne găsim într-o situație în care cei doi par mai mult asemănători decât diferiți”.

Deputatul Adrian Pau a plecat, în urmă cu aproape două săptămâni, de la PSD la Pro România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *