Deputatul Adi Pau vede PSD cu Fredy Simonis la butoane la 20% în Timiș

Deputatul Adi Pau vede PSD cu Fredy Simonis la butoane la 20% în Timiș

- in Locale, Politica, Stiri
0

Adrian Pau, singurul deputat pe care Pro Romania îl are în judetul Timiș face o analiza in stil propriu a PSD local după alegerile de duminică. Ales parlamentar pe listele social-democraților Pau se încumetă și la un pronostic pentru viitoarele alegeri.

S-a dat o nouă însemnătate datei de 26 ianuarie. Pe lângă că aniversăm nașterea lui Nicolae Ceaușescu, aniversăm și renașterea noului PSD. Nu știu dacă va avea aceeași soartă, dar cu certitudine cred că vor sfârșii învinși și ei. Au un target foarte ridicat. În mare parte s-a refăcut echipa domnului Grindeanu și speră să ajungă la aceleași rezultate pe care le-au avut sub conducerea lui Grindeanu. Astăzi din acea echipă au dispărut doar câteva persoane. (…) Ar trebui să revigoreze partidul (nr. Alfred Simonis – președintele PSD Timiș). Are exact echipa pe care a avut-o Sorin Grindeanu, cu două, trei absențe. Nu știu de ce să nu o poată revigora. Eu cred că se va revigora stânga în Timișoara, dar ar trebui să aibă un scor bun. De obicei cu aceeași oameni ai cam același rezultat sau ar trebui să te apropii de rezultatul pe care l-ai avut“, a declarat deputatul Pro România, Adrian Pau.

Chiar dacă inima îl împinge să dea un scor mai mare pentru PSD Timis la viitoarele alegeri, rațiunea si viziunea nu o pot face.

Din ce știu eu PNL nu-și dorește un număr foarte mare de primari de la PSD, având convingerea că pe foarte mulți o să-i schimbe odată cu alegerile. PSD va fi în perioada în care va pierde cei mai mulți primari pe care i-a pierdut de-a lungul istoriei. PSD îmi doresc ca în Timiș să aibă 30 %, dar am convingerea că o să se îndrepte spre 20%. Probabil cu ce va face domnul Simonis și ce vom face noi, dacă vom putea să adunăm procentele ne vom îndrepta spre 30%. Dar domnul Simonis nu va beneficia de procentele noastre pentru că vom fi de sine stătători la alegeri următoare și vom candida singuri. Vom vedea dacă putem să facem față, ne încercăm și noi norocul“, a mai spus Adi Pau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *