Deputat PSD de Timiș: „Nicolae Robu are o singură obsesie: BANII”

Deputat PSD de Timiș: „Nicolae Robu are o singură obsesie: BANII”

- in Locale, Politica
0

Recentele declarații ale primarului Timișoarei, Nicolae Robu potrivit cărora edilul dorește un salariu de cel puțin patru ori mai mare decât cel pe care îl are în prezent l-au deranjat pe deputatul PSD de Timiș, Cătălin Tiuch.

„Declaraţiile domnului primar Nicolae Robu, legate de salariul pe care și-ar dori să îl încaseze, dovedesc din nou că edilul Timișoarei are o unică obsesie: banii. Ne-am obișnuit cu ieșirile necontrolate ale primarului Timișoarei, însă, în România zilelor noastre, să spui că 1200 de euro este un salariu mic, pare puţin desprins de realitate. Chiar si pentru un primar ultraperformant și hiperactiv, cum îi place lui Nicolae Robu să se considere”, spune deputatul Tiuch.

Acesta îi amintește edilului de tăierile salariale ale Guvernului Boc, dar și de privilegiile de care se bucură primarul Timișoarei, printre care o mașină de serviciu ultraluxoasă

„Noi, așa cum am promis, am reparat salariile profesorilor, doctorilor, am mărit pensiile (toate acestea tăiate de Emil Boc, coleg de partid cu domnul primar Nicolae Robu), însă avem o datorie morală faţă de funcţionarii din administraţia publică locală, la remuneraţia cărora nu s-a lucrat deloc. Consider că este mult mai important acum să încercăm să readucem veniturile celor amintiţi la un nivel decent, decât să ne concentrăm, din nou, pe creșterea unor salarii de 1200 de euro, cum este cel încasat de edilul Timișoarei”, mai spune vicepreședintele PSD Timiș, Cătălin Tiuch.

Edilul şef nu consideră că ar fi normal în raport cu răspunderea pe care o are să câştige aproximativ 1.200 de euro. Totodată, el spune că decent ar fi să plece acasă cu 4.000-5.000 de euro de la Primăria Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *