Deputat PNL îi cere lui Fritz să se trezească: “Partea de propagandă online poate aștepta o perioadă”

Deputat PNL îi cere lui Fritz să se trezească: “Partea de propagandă online poate aștepta o perioadă”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
1
Deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru dă de pământ cu Dominic Fritz. Liberalul spune că acesta ar trebui să pună orașul și locuitorii pe primul loc. De asemenea, Șandru este de părere că ar trebui sprijinite categoriile afectate de închiderea afacerilor pentru două săptămâni măcar cu o scutire de taxe.
Este esențial ca primarul Timișoarei să fie în slujba celor care l-au ales, să ia măsuri pertinente, când acestea se impun, pentru limitarea răspândirii virusului, dar în același timp, să sprijine și categoriile afectate, îndeosebi HoReCa, măcar printr-o scutire de taxe, o măsură de bun simț în această perioadă și, totodată, să își asume ferm responsabilitățile de maximă importanță. E total contraproductiv să acuze alte persoane de “fabulații”, în timp ce el ne anunță că, prin eforturile sale, se finalizeaza autostrada Timișoara-Deva. Domnule primar, Timișoara se află într-o situație delicată care vă impune, în calitate de conducător al orașului, să luați decizii ferme, corecte și asumate, iar partea de propagandă online poate aștepta o perioadă. Vă reamintesc că funcția pe care o ocupați vă impune să plasați municipiul și cetățenii care îl populează pe primul loc.
P.S. Am atașat o fotografie din plină pandemie, când propaganda și strategia de marketing au prevalat măsurilor de siguranță. De data aceasta, sper ca imaginea prezentată să vă îndrume în adoptarea deciziei corecte pentru cetățenii care au crezut în capacitățile dumneavoastră de a gestiona cu succes o administrație de talia Timișoarei“, a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru.

1 Comment

  1. Faceți o confuzie, doamna Lenuța, Sandru e la pământ. Primarul trage ponoasele carantinarii, iar liberalii pozează in politistii buni. În curând ii vom vedea cu Sosoaca între ei, scandând jos masca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *