Deputat liberal i-a cerut premierului Cîțu demiterea ministrului Vlad Voiculescu. Și prefectul de Timiș este pe făraș

Deputat liberal i-a cerut premierului Cîțu demiterea ministrului Vlad Voiculescu. Și prefectul de Timiș este pe făraș

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Coaliția PNL-USR PLUS scârțâie din ce în ce mai tare. Se cer demiteri pe bandă rulată.

Deputatul PNL de Timiș, Ben Oni Ardelean s-a ținut de cuvânt și i-a solicitat premierului Florin Cîțu demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății. De asemenea, Ardelean i-a solicitat ministrului Lucian Bode demiterea prefectului de Timiș, Zoltan Nemeth după descinderea consilierei locale Ana Munteanu.

În urmă cu câteva minute, în cadrul BPN, am ridicat două probleme extrem de grave petrecute în ultima perioadă și am solicitat luarea unor măsuri imediate, astfel:

1. Premierului Florin Cîţu i-am solicitat demiterea de urgență a domnului Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății. Gestionarea pandemiei și încrederea populației în măsurile impuse de Guvernul României nu mai pot fi puse în pericol de un ministru iresponsabil, ascuns în spatele unor birouri închise;

2. Ministrului Lucian Bode i-am solicitat demiterea Prefectului Județului Timiș, Zoltan Nemeth, pentru abuzul în funcție orchestrat de acesta, în cazul “flagrantului” consilierei Ana Munteanu. Orice semnal de revenire la vechile metehne comuniste trebuie eradicate imediat!

Urmează zile pline de dezbateri- gherila de partid e în alertă maximă, pregătită în fața calculatoarelor să își apere șeful, călcându-i în picioare pe toți cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu el- însă, vă promit ca nu mă voi lăsa intimidat vreodată și voi continua să fiu la fel de ferm pe poziții, taxând orice fel de derapaj grosolan. Ținem aproape! Dumnezeu să binecuvânteze România!”, scrie pe pagina sa de Facebook, Ben Oni Ardelean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *