Deputat de Timis ia la intrebari Ministerul Sanatatii si MAI. Solutii pentru paturile ATI si vaccinare

Deputat de Timis ia la intrebari Ministerul Sanatatii si MAI. Solutii pentru paturile ATI si vaccinare

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Deputatul PNL, Cosmin Șandru încearcă să găsească soluții pentru a mării capacitatea de paturi ATI și cea de vaccinare, în Timișoara și județ. Deputatul de Timiș a trimis deja un set de întrebări Ministerului Sănătății și Ministerului Afacerilor Interne.

Șandru îl acuză pe Dominic Fritz că a gestionat prost pandemia. Edilul USR este mai preocupat  de postări pe Facebook și poze regizate, pe aceeași rețea sociala.

Am susținut de la început că simpla carantinare, fără măsuri suplimentare luate de Primăria Municipiului Timișoara, nu va fi eficientă. Determinarea statului la cozi interminabile a pensionarilor pentru înnoirea gratuităților pe mijloacele de transport în comun sau aceleași cozi interminabile la Direcția Fiscală a PMT sunt doar câteva exemple de gestionare inoperantă a pandemiei. Vital, în aceste clipe, este să mărim capacitatea de vaccinare și paturile ATI. Pentru că unii sunt preocupați doar de rețele sociale și postări sterile cu fotografii ferind perdeluțe, am formulat un set de întrebări Ministerului Sănătății și Ministerului Afacerilor Interne, pentru a găsi soluții reale de mărire a capacității ATI și a procesului de vaccinare. E adevărat că pandemia ne afectează pe toți și că e nevoie de disciplină pentru depășirea acestui impas, însă acum, mai mult ca oricând, e nevoie ca autoritățile care conduc orașul să dea dovadă de implicare, consecvență și decizii asumate“, a scris deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *