Deocamdată, doar Marius Craina, din partea PSD, vrea în locul lui Nicolae Robu la Primăria Timișoara

Deocamdată, doar Marius Craina, din partea PSD, vrea în locul lui Nicolae Robu la Primăria Timișoara

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0
marius craina

Mai este mai puțin de un an până la alegerile locale de anul viitor, iar PSD Timiș nu știe pe cine va trimite în bătălia cu Nicolae Robu pentru fotoliul de primar al Timișoarei.

Călin Dobra, liderul PSD Timiș, a precizat joi, 1 august, că numele candidatului pentru Primăria Timișoara ar urma să fie anunțat în această toamnă. “În mod sigur la nivelul Primăriei Timișoara nu vom mai face ca în ultimele mandate, să lansăm candidatul cu o săptămână înainte de campanie sau cu o lună. Eu vă asigur că în toamna acestui an vom lansa oficial candidatul la Primăria Municipiului Timișoara. În primul rând, condiția numărul unu pentru un candidat este aceea de a-și dori să candideze. În momentul în care vom lansa în cadrul organizației și în plan public candidaturile la Primăria Timișoara, vom vedea foarte clar care dintre colegii noștri își asumă această candidatură, pentru că trebuie să recunoaștem că nu este o candidatură ușoară, este o asumare. În momentul în care vom vedea care colegi își asumă această candidatură, vom ști exact ce pași vom face mai departe“, a spus Călin Dobra.

Conform șefului PSD Timiș, până în acest moment, doar Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, și-a anunțat intenția de a candida pentru Primăria Timișoara. “Domnul Craina și-a manifestat foarte clar dorința de candidatură, dar s-ar putea să mai existe și alți doritori. PSD Timișoara are oameni valoroși care ar putea să candideze. Marius Craina este unul dintre ei și care ar putea să fie și un posibil câștigător. Domnul Craina a fost votat de Biroul Politic al PSD Timișoara, dar procedurile sunt cu totul mult mai ample“, a explicat Dobra.