Demisii peste demisii în PSD Timiș după alegerile locale

Demisii peste demisii în PSD Timiș după alegerile locale

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Demisii peste demisii în PSD Timiș după alegerile locale de acum două săptămâni.

Ramona Olteanu a demisiona din funcția de vicepreședinte dar și de membru a PSD Timiș. De asemenea, Romanița Jumanca a demisionat din funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate Timiș.

Francisc Boldea, fostul primar al Lugojului, și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD Lugoj și vicepreședinte al PSD Timiș. Săptămâna viitoare se va numi un președinte interimar la Lugoj.

Florin Bîrsășteanu a demisionat din funcția de președinte al PSD Timișoara.

Domnul Bîrsășteanu practic a venit înainte de campania electorală să își depună acest mandat, dar a rămas la insistențele mele președinte până după alegeri. Nu are neapărat legătură cu scorul electoral luat de organizația municipală. Rămâne în continuare vicepreședinte al PSD Timiș. La Timișoara astăzi consiliul politic județean l-a validat în funcția de președinte interimar pe Mihai Ritivoiu, un tânăr intelectual care cred eu că va face lucruri frumoase la conducerea organizației municipale și până săptămâna viitoare va trebui să vină cu o structură, un birou de conducere care să fie instalat interimar în regim de urgență pentru că ne bate la ușă campania electorală“, a spus sâmbătă, 10 octombrie, președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *