“Demisia!” au strigat timişorenii în Piaţa Victoriei. Vizat a fost parlamentarul Dan Şova

“Demisia!” au strigat timişorenii în Piaţa Victoriei. Vizat a fost parlamentarul Dan Şova

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

30-40 de timișoreni au protestat vineri seara în centrul oraşului împotriva decizia Senatului de respingere a cererii DNA pentru încuviinţarea arestării preventive a lui Dan Şova. Protestatarii au strigat “Demisia!”.

“Acest Şova reprezintă în ecuaţia marelui rapt naţional generaţia nouă a pepinierei nomenclaturiştilor. Această Constituţie a fost sacrificată pentru ei, Constituţia nu se interpretează, ci trebuie să se aplice”, a spus Lucian Căldăraru, unul dintre liderii Revoluţiei din Decembrie 1989 de la Timişoara. “Am organizat acest protest fiindcă mai credem că este posibilă lustraţia României. Sunt probleme că ţara este pe mâna hoţilor şi trebuie să scăpăm de ei. Punctul 8 de acum 25 de ani se regăseşte în activitatea DNA, pentru că lustraţie înseamnă curăţenie, de aceea trebuie să sprijinim DNA să facă această curăţenie”, a declarat Daniel Vighi.

„Milităm pentru menţinerea imunităţii doar pentru declaraţii politice. Nu dorim folosirea ei că paravan pentru infractori! Dan Şova a rămas cu imunitate! Parlamentarii continuă să îşi bată joc de popor şi de justiţie, ignorând mesajul transmis în noiembrie de stradă. E timpul să le reamintim de ce am ieşit în noiembrie!”, este mesajul organizatorilor.

Foto: Constantin Duma

protest 01 protest 03 protest 06 protest 07