Degustarea cârnaților bănățeni vine cu o surpriză anul acesta

Degustarea cârnaților bănățeni vine cu o surpriză anul acesta

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
carnati porc

Worschtkoschtprob 2018 – tradiţionala degustare a cârnaţilor bănăţeni – vine anul acest cu o surpriză: va fi sacrificat un porc şi vor fi preparaţi cârnaţi la faţa locului, în spațiul public.

Organizatorul Banater Zeitung a informat că înainte de a fi gazda degustare de cârnaţi la 1 februarie, la care, ca de obicei, persoanele particulare cu cârnaţi haus vor participa la acest festival sunt încă trei criterii pentru a fi invitat la festival: 1. Participare cu un eşantion de cârnaţi (notă) : este vorba despre cârnaţi de casă şi nu o bucată de cârnaţi cumpărat de la magazin! ), 2. De abonaţii la ziarul general german în care apare ziarul Banat, iar în 3. A primit o invitaţie oficială tipărită pe carton color.

Ziarul Banat intenţionează să reproducă programul în acest an. În dimineața zilei de 1 februarie, un porc urmează să fie măcelărit alături de cultură înainte, cu un mod tradițional de a fi folosit în timpul festivalului, care începe la 12, va arăta cum se face cârnați. Organizatorii construiesc, ca întotdeauna, atunci când își organizează festivalul în afara Casei AMG, pe sprijinul autorităților locale și în cazul în care este posibil să participela ambele, deoarece președintele forumului, Alexandru Hubert, este, de asemenea, un consiliu local. De fapt, el a luat “Worschtkoschtprob” înainte și, astfel, urmează o serie de activități ale forumului german din municipiul Timișoara.

Dans, muzică, dar, de asemenea, preţurile şi surprizele sunt anunţate pentru 1 februarie 2018 înainte. O bucată de cârnaţi din economia privată garantează participarea şi, de asemenea, o pune pe lista potenţialilor câştigători. Eșantioanele de cârnați pot fi livrate de la 20 ianuarie în biroul editorial, dar și în după-amiaza zilei de 31 ianuarie și 1 februarie (până la 10 PM) în cultura culturii”, îndeamnă organizatorii de la Banater Zeitung Timişoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *